Uutiset

CleanBasic Oy aloitti yhteistyön SAG Flowmedikin kanssa

  • Infektiotorjunnan ja laitoshuollon laatusovelluksilla parannetaan laatua, tehostetaan toimintaa ja kehitetään toiminnanohjausta. eSiivous-modulit saatavana kauttamme 2022 alkaen.

Suomalainen osaaminen kiinnostaa Keski-Euroopassa

  • Sveitsin ranskankielisten tilapalvelujen koulutus- ja ammattijärjestö ARAE totesi CleanNetin® parhaaksi alan ohjelmistoksi maailmassa ja siirtyi asiakkaaksemme kesällä 2014.


HSP-konsultti Oy siirtyi Clean Basic Oy:n omistukseen

  • Työntutkimuksia tuottaneen yhtiön koko osakekanta vaihtoi kaupassa toukokuussa 2014 omistajaa. Näin selkiytämme tuotekehitystä ja vahvistamme asiakaspalvelua edelleen keittiötyön mitoitusten osalta.

  

Siimisoft ja Clean Basic yhdistivät voimansa

  • Suomalaiset  ohjelmistotalot Siimisoft Oy  ja Clean Basic Oy aloittivat 22.12.2011 yhteistyön. Clean Basic Oy osti Siimisoft Oy:n liiketoiminnan. Yritysten yhdistyminen vahvistaa tulevaisuudessa molempien yritysten ohjelmistojen tuotekehitystä. 

Siimi / Kiimi- ohjelmien ylläpidosta vastaa edelleen Hannu Ahlqvist yhdessä Clean Basicin tuotekehityksen kanssa. Siimisoft- asiakkaat saavat edelleen täydet tukipalvelut ja päivitykset ylläpitosopimuksen mukaisesti. Ylläpitosopimus kattaa voimassaoloajan veloituksettoman ohjelmistojen käyttöä koskevan puhelin- ja sähköpostituen normaalina työaikana.

Ylläpitolaskutus tapahtuu edelleen kerran vuodessa kuten aikaisemminkin. Laskuttajana toimii Clean Basic Oy. 

Uusin Siimi 8- versio on nyt päivitettävissä suoraan Siimisoft- palvelimelta. Siimi 7- versiossa on valinta – Työkalut -> Päivitystarkistus (vasemmassa yläreunassa) ja käyttäjä saa noudettua internetistä heti uusimmat ominaisuudet käyttöönsä.